Escola Gremial d'Instal.ladors d'Electricitat i Fontaneria de Barcelona

PRESENTACIÓ

BENVIGUT/BENVINGUDA
L’ESCOLA GREMIAL D’INSTAL·LADORS DE BARCELONA es el Centre de Formació Oficial del GREMI D’INSTAL·LADORS DE BARCELONA. Una escola del s.XXI amb més de trenta anys d’experiència, situada a l’Eixample Dret de Barcelona, ben comunicada i que compta amb 1.500 m2 destinats a la formació d’actuals i futurs professionals del sector, on podràs aprendre i especialitzar-te en diferents disciplines del sector, de la mà del millor equip d’experts i docents.
Aules teòriques i tallers pràctics amb els millors equipaments i una oferta formativa multidisciplinar que cobreix tot el ventall d’especialitats professionals (electricitat, calefacció, climatització, telecomunicacions i noves tecnologies entre d’altres)
L’Escola del Gremi d’Instal·ladors de Barcelona ofereix formació als seus associats i també a d’altres col•lectius, empreses i entitats. Distingida des de l’ant 2008 amb el Certificat de qualitat ISO9001

L'ESCOLA GREMIAL està acreditada per diferents Estaments Oficials, Acadèmics i Professionals per a impartir formació en els àmbits de:

- Formación profesional ocupacional
- Formación para la obtención de los Carnets Profesionales
- Formación contínua y Reciclage profesional
- Formación especial a medida para las empresas