Escola Gremial d'Instal.ladors d'Electricitat i Fontaneria de Barcelona

GRAU SUPERIOR | FP

CICLE DE GRAU SUPERIOR d’FP EN EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Vols especialitzar-te en instal·lacions energèticament eficients? Vols una FORMACIÓ PROFESSIONAL pràctica i actual, amb possibilitats garantides d’inserció laboral en empreses del sector?
EL FUTUR ES ARA!!
L’Escola del Gremi d’Instal·ladors de Barcelona en col·laboració amb l’Escola VIROLAI enceten aquest mes de setembre el CICLE DE GRAU SUPERIOR d’FP EN EFICIÈNCIA ENERGÈTICA, una formació adaptada a les necessitats reals de les empreses instal·ladores del nostre sector que podràs realitzar en modalitat convencional o DUAL, combinant la formació a l’escola amb la formació en empresa.


Vols obtenir?
-    Carnet d’Instal•lacions Tèrmiques en Edificis
-    Formació en Instal•lacions Fotovoltaiques
-    Instal•lació de punts de recàrrega per a vehicle Elèctric
-    Competència Professional en Instal•lacions Elèctriques (antic Carnet d’Instal•lador B.T)
-    Instal•lacions solar tèrmiques
-    Altres especialitats afins
Tots aquests coneixements i habilitacions professionals i d’altres, les podràs aconseguir realitzant el Cicle de G.S.de Formació Professional en Eficiència Energètica i E.S.T
Inscripció oberta fins el 10 de setembre, consulta les condicions
El nombre d’hores lectives del cicle en les dues modalitats són les següents:Respecte a la distribució horària el cicle s’impartirà en horari de tarda, es a dir les classes començaran a les 15h, si es fa la Modalitat Convencional, o a les 16h si es fa en la Modalitat Dual (excepte els dijous que també en aquesta modalitat començaran ales 15h).
Les classes es faran a les aules de l’Escola Virolai (carrer Ceuta s/n, 08032 de Barcelona) i als tallers de l’Escola Gremial al carrer Mallorca 462, 08013 de Barcelona. Aquest fet permetrà als alumnes gaudir d’espais d’aprenentatge moderns dotats amb els requeriments digitals i audiovisuals necessaris i de tallers moderns i equips industrials que requereix l’ensenyament d’aquest cicle formatiu.
Els horaris s’han compactat, entre les dues escoles, pensant en la comoditat dels alumnes i en la coherència entre els continguts teòrics i pràctics.Mòduls Formatius


 Primer curs:

Al llarg del curs es realitzaran un total de 825 hores en la Modalitat Convencional, i un total de 693 hores en la Modalitat Dual.
Tenint en compte que la duració del curs és de 33 setmanes, es repartiran en 25 hores setmanals per la Modalitat Convencional i 21 hores setmanals per a la Modalitat Dual.
A continuació es mostra l’horari amb l’ordenament dels mòduls professionals.

Horariâ–º

Segon curs:

Al llarg del curs es realitzaran un total de 825 hores en la Modalitat Convencional, i un total de 495 hores en la Modalitat Dual.
Tenint en compte que la duració del curs és de 33 setmanes, es repartiran en 25 hores setmanals per la Modalitat Convencional i 15 hores setmanals per a la Modalitat Dual.
Respecte de les pràctiques FCT (Formació en Centres e Treball) hi haurà un tutor que coordini la relació entre el Centre i l’empresa i que faci el seguiment del pla d’activitats. També hi haurà un tutor de l’empresa. En el cas de la Modalitat Convencional el número d’hores de FCT és de 350, mentre que en el cas de la Modalitat Dual és de un mínim de 845 hores.
A continuació es mostra l’horari amb l’ordenament dels mòduls professionals.

Horariâ–º

 


La col·laboració entre les nostres institucions, l’Escola Gremial d’Instal·ladors de Barcelona i l’Escola Virolai, ens permet desenvolupar una oferta formativa diferencial i única amb espais i instal·lacions moderns que constitueixen veritables espais de construcció d’aprenentatge i amb el contacte proper de prop de 1.000 empreses del sector.