LÍNIES DE FORMACIÓ

AV脥S LEGAL

CANVIS POLÍTICA DE PRIVACITAT
A causa dels canvis que es produiran en la llei de protecció de dades que entra en vigor el proper 25 de maig, necessitem renovar  l'autorització per a la recepció dels nostres comunicats comercials, de cursos, jornades i altres activitats de l'escola.
HE FET DE NO ACCEPTAR LA NOVA POLITICA DE PRIVACITAT  IMPLICARÀ LA NO RECEPCIÓ DE CAP COMUNICAT DE L'ESCOLA A PARTIR DEL 25 DE MAIG.

Durant aquesta setmana els usuaris que ja forment part de la base de dades actual rebrant per correu l'avís d'actualització de l'autorització.

Si vols actualitzar la teva autorització i vols formar part de nostre enviament d'informació de cursos, jornades i activitats de la escola Fes clic aquí.

CONSULTA LA TAULA DE T脥TOLS DE FORMACI脫 REGLADA PER A l'OBTENCI脫 DE LA COMPET脠NCIA PROFESSIONAL D'ELECTRICITAT

Llistat de titulacions necessàries per accedir a l'examen de REBT, us deixem el llistat complet.
On la paraula DIRECTE indica l'obtenció directa del carnet sense examen i EXAMEN indica la possibilitat d'accedir a l'examen que indústria realitza periodicamente.
Feu Clic aquí...

Taula de titulacions per fer el registre de instal路ladors autoritzats en la Secretaria de Telecomunicacions de Tipus A, B y C.


 

Servei d'orientaci贸 i informaci贸 Certificats professionals Acredita't


A l’escola Gremial  disposem d’orientadors acreditats per el SOC per donar-te la informació i orientació necessària per trobar el procès més adient per desenvolupar-te en l’àmbit professional.
Informació i orientació:
- Com cercar dintre del catàleg de Qualificacions Professionals les famílies professionals més adients pel sol·licitant.
- Orientació per omplir la Guia del participant i dels processos d’Acreditació professional (Acredita’t).

Taula de titulacions necess脿ries per l'obtenci贸 del Carnet de Instal路lacions T猫rmiques en edificis(RITE)